Hosting

De basis voor een goed werkende website is een goede host. Zet op een rij wat het doel is van je website. Wordt de site puur informatief, met veel of weinig beeld, wil je er filmpjes in, een agenda, inschrijf mogelijkheden, webshop etc., wil je een telefonisch bereikbare helpdesk (aantal hosts werken met een online ticket systeem, niet telefonisch bereikbaar) en ga zo maar door. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om je website te laten hosten, je zou door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Hier kan ik je mee helpen!

WordPress

Jouw website bouw ik met WordPress, het populairste en meest gebruikte CMS systeem ter wereld. Een open source-systeem waar regelmatig aanpassingen in worden gemaakt om de technische ontwikkelingen en broodnodige beveiliging bij te houden. Ik lever een website op waarin jij zelf aanpassingen kan doen, dit vergt wel enige kennis van WordPress. Je kan uiteraard ook de aanpassingen aan mij uit besteden, dat zelfde geldt voor de updates.

Google analytics

Wanneer je site ‘live’ is, ben je natuurlijk heel benieuwd naar wie jouw bezoekers zijn en welke pagina’s er bijvoorbeeld het meest bezocht worden. Belangrijke informatie voor jou en je onderneming, je wilt immers weten wie je klant is en waar hun interesse naar uit gaat. De site koppelen we met google analytics waar je ook toegang toe krijgt zodat je de resultaten op de voet kunt volgen.

Google bedrijfspagina

Om goed in de Google etalage te komen staan is het belangrijk om een Google bedrijfspagina aan te maken. Wanneer je site bij de zoekresultaten naar boven komt, staat aan de rechterkant een mooie samenvatting van je bedrijf. Logo, locatie, contactgegevens, foto’s etc. Een mooi en snel overzicht voor de klant die is op zoek is naar jou.

Facturatie & betaling

Geen twee opdrachten zijn hetzelfde, daarom wordt er een op maat gemaakte offerte aangeboden. Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte starten de werkzaamheden. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen en er is ruimte om tussendoor aanpassingen te doen.

50% wordt vooraf gefactureerd, 25% wordt gefactureerd op het moment dat de site technisch wordt opgeleverd zodat je deze kunt vullen met content. 25% wordt achteraf gefactureerd na definitieve oplevering van de website.